top of page

Harry traint machinebouwers

Ontwerpt en ontwikkelt u complexe productiemachines en/of -lijnen? En wilt u minder druk op uw serviceafdeling en een beter rendement voor uw klant? Geef uw klanten een training op maat in het gebruik van de machine. Harry ontwikkelt samen met uw medewerkers trainingen op maat inclusief cursusmateriaal.

 

Laat uw trainingsmateriaal ontwikkelen door Harry

Harry stelt een training op maat samen. Dat doet hij in overleg met u. Wat is uw vraag, wat is de behoefte en wie is uw klant? Op basis hiervan bepalen we de doelstelling van de training evenals meetbare leerdoelen.

 

Welk trainingsmateriaal geschikt is, bepalen we samen met uw specialisten. Denk aan handboeken, tekeningen, 3D- modellen en de machine zelf. Ook het niveau van de training wordt afgestemd op de deelnemers.

 

Afhankelijk van de inhoud en de omvang van het project vinden er een aantal afstemmingsrondes plaatst waarin u tevens op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

 

Wie gaat de training geven?

Harry traint uw specialisten zodat zij zelf de training voor uw klant kunnen verzorgen. Indien gewenst kan ook Harry de training verzorgen.

 

Voor wie?

Voor mensen die direct betrokken zijn bij het bedienen van uw machine, zoals:

- operators

- onderhoudsmonteurs

- programmeurs

 

De terugkoppeling

We monitoren de training, de gekozen werkvormen en koppelen terug of de doelstelling al dan niet gehaald is en wat we kunnen verbeteren.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u eens van gedachten wisselen? Bel of mail Harry voor meer informatie

 

bottom of page